Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Aktuality ZŠ > Zákaz osobní přítomnosti žáků ve škole 1. i 2. stupně

Zákaz osobní přítomnosti žáků ve škole 1. i 2. stupně



Výstřižek- distanc.PNGVážení rodiče,

vzhledem k mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví Vám sdělujeme, že od zítřka 14. října do 23.října je zakázána osobní přítomnost žáků ve škole. Žáci přechází na distanční výuku. Pedagogové Vás budou průběžně kontaktovat prostřednictvím emailů. Budete informování o pravidelných on-line hodinách, rovněž budou žákům předány materiály ke vzdělávání.  

Videokonference budou probíhat v čase od 8.00 hodin do 11.45 hodin, metodickým doporučením MŠMT je stanoven jejich maximální rozsah (1. stupeň – 60 minut denně, 2. stupeň – 3 x 45 minut denně). Distanční výuka či účast na videokonferencích je povinná, zpracované výstupy budou hodnoceny (viz přiložený dodatek školního řádu).

Pokud žák nemá možnost realizovat on-line výuku, neprodleně informujte třídního učitele.  Jestliže žák má možnost připojení k internetu, škola mu může zapůjčit tablet.

V týdnu od 26. října do 30. října jsou podzimní prázdniny.

 

Vážení rodiče, jsme si vědomi toho, že situace je velmi obtížná i pro Vás, předem Vám děkujeme za spolupráci při vzdělávání Vašich dětí. Doufejme, že uzavření škol bude krátkodobé a všichni se společně sejdeme 2. listopadu při prezenční výuce, která je pro nás všechny nenahraditelná.

S přáním klidných dnů a pevného zdraví

Mgr. Marcela Melková, ředitelka školy

 

STRAVOVÁNÍ

Žák má možnost si odebrat oběd do jídlonosičů i během distanční výuky. Odběr bude možný v čase od 12.00 hodin do 13.00 hodin. Je nutné dodržet stanovený čas! Od zítřka 14.10. 2020 jsou všichni žáci z obědů odhlášeni. Pokud máte zájem oběd odebrat, PROSÍM na další dny si proveďte změny rezervace jídla v systému. Během podzimních prázdnin od 26. 10 do 30.10. není možný odběr jídla.

Při problémech s evidencí stravy se obracejte na vedoucí jídelny paní Milenou Vysloužilovou (telefonní číslo 582 357 208).

Důležité dokumenty:

Dodatek školního řádu - zde