Drobečková navigace

Úvod > Mateřská škola > Aktuality MŠ > Shrnutí průběhu distančního vzdělávání pro děti před vstupem do ZŠ – „předškoláci“

Shrnutí průběhu distančního vzdělávání pro děti před vstupem do ZŠ – „předškoláci“



 

Platnost od pondělí 8. března 2021

 

Milí rodiče, určitě nás čeká náročné období, ale věříme, že společnými silami to zvládneme a opět se potkáme v MŠ. Do té doby přikládáme pravidla pro distanční vzdělávání v této podobě:

 

  1. Průběh distančního vzdělávání:
  • Formu vzdělávání jste si již stanovili vyplněním dotazníku
  • Online schůzka (vysílání) bude probíhat 1x týdně (každý čtvrtek od 9:00 hodin - 30minut) – na tuto výuku Vám bude vždy předem zaslán odkaz do emailu.
  • Offline vzdělávání budete plnit formou pracovních listů a dalších materiálů (básně, písně, …), které budeme zasílat na Vaše emailové adresy nebo budou k dispozici na webových stránkách naší školy.

Kdo si zatrhl v dotazníku, že nemá možnost tisku, bude pro něj každé úterý mezi 8:00-16:00 ve vestibulu MŠ připravena složka s potřebnými materiály.

  • Vyučující mateřské školy budou pravidelně doplňovat distanční výuku motivačními videi, odkazy k videím Vám vždy včas zašleme.
  1. Hodnocení, zpětná vazba
  • Vypracované pracovní listy nám povinně odevzdejte do vestibulu MŠ vždy v úterý 8:00-16:00.
  • Na emailovou adresu tříd (oranžová/ modrá/ …) nám můžete zasílat krátká videa nebo fotky, jak plníte různé hravé aktivity apod., za které vaše děti mile rády pochválíme.

 

Pro všechny děti, které v září nenastupují do ZŠ je distanční vzdělávání NEPOVINNÉ!

 

Děkujeme Vám, že to spolu zvládneme. ????

 

MŠ URČICE