Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Aktuality ZŠ > Úspěchy sólistů z pěveckého sboru Jablůňka

Úspěchy sólistů z pěveckého sboru Jablůňka



13. května se konala regionální pěvecká soutěž HANÁCKÝ SKŘIVAN 2023. Sobotní den patřil hudebním nadšencům, kteří se sjeli do Smržic nejen z Prostějovska, ale i z dalekého okolí. Naši sólisté z Určic si mohli poměřit své muzikální nadání s dětmi od 4-15 let z Vyškovska, Přerovska, Šternberska a Prostějovska.

Zpěváčci z Jablůňky se na soutěž připravovali ve škole i doma. Generálku s mikrofonem si udělali ve třídách i před svými spolužáky na 1. stupni. Letos se nám podařilo poskládat i kvarteto z děvčat ze 4. třídy a dívky ze 7.B do svého duetu nacvičily i taneční choreografii.

Soutěžilo se ve 4 věkových kategoriích a v kategorii Dua, tria a kvarteta. Největším naším skokanem byl Filip Císař ze 2.A, který startoval na soutěži poprvé, a hned vybojoval 1. místo. Dalšími vítězi ve starších kategoriích se staly naše ostřílené zpěvačky: Ema Prokopová, Julie Vlková, Kateřina a Anna Dostálovy.

Nejen jim, ale všem účastníkům blahopřejeme a děkujeme za skvělou reprezentaci ZŠ a MŠ Určice.

V odpoledních hodinách proběhla soutěž ZPÍVAJÍCÍ RODINA, které se zúčastnila Julie Vlková se svojí rodinou. :-) Blahopřejeme.

 

                          Přihláška + umístění.jpg

 1.jpg 2.jpg 4.jpg

   3.jpg 5.jpg 6.jpg