Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Aktuality ZŠ > INFORMAČNÍ DESATERO pro žáky

INFORMAČNÍ DESATERO pro žáky



Informační desatero pro žáky stažený soubor.jpg

 

 

  1. Distanční vzdělávání je povinné. Je to kombinace online hodin a samostatné práce podle pokynů jednotlivých vyučujících.
  2. Pravidelně sleduj webové stránky školy a informační systém BAKALÁŘI, najdeš zde aktuální informace.
  3. Výuka probíhá podle upraveného rozvrhu.
  4. Pravidelně sleduj MS Teams, najdeš tam po dobu distanční výuky zadané online hodiny, vložené úkoly a učební materiály.
  5. Zadané úkoly odevzdávej včas, vyhneš se nepříjemnostem.
  6. Jestliže se online hodiny nemůžeš zúčastnit, musíš být rodičem řádně omluvený prostřednictvím zprávy třídnímu učiteli.
  7. Pokud jsi zapomněl/a přihlašovací údaje do MS Teams nebo máš problémy s připojováním do hodin, kontaktuj svého třídního učitele.
  8. Buď v kontaktu s třídním učitelem a ostatními vyučujícími, se spolužáky. Neboj se požádat o pomoc vyučujícího nebo spolužáka, pokud něčemu nerozumíš.
  9. Vytvoř si pravidla a denní rozvrh. Zapisuj si úkoly do kalendáře, abys na něco nezapomněl/a. K učení si vytvoř příjemné podmínky, dej pryč vše, co by tě mohlo rušit. Neboj se využít dobrovolné výzvy STAY FIT.
  10. Dodržuj rozvrh online hodin, ostatní čas věnuj dalším úkolům, které budeš vypracovávat samostatně. Dělej si pravidelné přestávky, občas vstaň a protáhni se, pusť do pokoje čerstvý vzduch. Dávej pozor na své zdraví!