Drobečková navigace

Úvod > Mateřská škola > Aktuality MŠ > Projekt "Barevné Velikonoce" v mateřské škole

Projekt "Barevné Velikonoce" v mateřské škole



V naší mateřské škole proběhl od 4. do 14. dubna 2022 projekt s názvem "Barevné Velikonoce", který dětem přiblížil některé zvyky a tradice spojené s Velikonocemi. Dětem byly nabídnuty pestré a zábavné aktivity, hry a soutěže motivované Velikonocemi. Naučily se nejrůznější velikonoční koledy, říkanky i písničky a nechybělo ani malování vajíček a zdobení "vajíčkovníků" před budovou MŠ. 

V týdnu od 11. do 14. dubna jsme vyhlásili v mateřské škole "Barevný velikonoční týden", ve kterém se děti ze všech tříd oblékly do barev symbolizující dny před Velikonocemi. Pondělí se neslo v barvě modré, úterý v barvě žluté a středu jsme si společně rozveselili oblíbenými barvičkami. Součástí projektu byla i velikonoční stezka, při které děti hledaly ztracená velikonoční vajíčka a plnily slepiččiny úkoly. Celý projekt se velmi vydařil a děti si odnesly spoustu krásných zážitků.

Děkujeme všem rodičům i prarodičům, kteří zareagovali na naši výzvu a zapojili se společně s námi do výzdoby našeho plotu před MŠ. 

Veselé Velikonoce plné radosti a spokojenosti Vám přeje kolektiv MŠ Určice

Více fotografií zde

20220414_093225.jpgž vajíčkovník.jpgz vajíčkovník.jpgO VAJÍČKOVNÍK.jpgM vajíčkovník.jpg