Drobečková navigace

Úvod > Mateřská škola > Aktuality MŠ > Zápis do 1. třídy - připravené tiskopisy

Zápis do 1. třídy - připravené tiskopisy



Vážení rodiče,

blíží se zápis dětí do 1. třídy. Tento rok nás opět čeká dálkový způsob  bez osobní přítomnosti dítěte.

Na stránkách školy v záložce Základní škola - Aktuality najdete podrobné informace o průběhu

https://www.zsmsurcice.cz/index.php?id=531590&action=detail&oid=4478722&nid=9946  

 

ss.jpg

 

Přejeme si, aby zápis byl pro Vás co nejvíce zjednodušen, proto jsme ve vstupní části do mateřské školy, připravili obálky s vytisknutými formuláři (obálky dle typu Vaší žádosti – odklad, přijetí).

Připravené obálky budou k dispozici v úterý 30. 3. v době, kdy odevzdáváte vypracované úkoly v rámci distanční výuky. 

 

Vyplněné formuláře můžete vhazovat od 6. do 8. dubna do zabezpečené schránky s označením Zápis do 1. třídy opět v prostorách vstupu do mateřské školy. Nezapomeňte dodržet časy, ve kterých je Vám umožněn vstup přes čipy do budovy mateřské školy. Pokud nejste z naší mateřské školy, máte možnost si vyzvednout obálky 12. dubna v budově školy.

Jelikož neustále inovujeme a hledáme nové přístupy, připravili jsme pro děti dobrovolný on-line zápis. Setkání bude probíhat v aplikaci TEAMS, kterou již využívají Vaše paní učitelky s dětmi. Prosíme, abyste registrovali  k on-line zápisu pouze děti, pro které nežádáte odklad povinné školní docházky.

Část on-line zápisu je nepovinná, zápis bude proveden na základě vyplnění formulářů.  Zasíláme Vám odkaz k registraci, prostřednictvím kterého se můžete na nepovinnou část zápisu zaregistrovat.

Odkaz k registraci: https://zsmsurcice-registrace.cz (zsmsurcice-registrace.cz)

Prosíme Vás, abyste zbytečně nežádali o odklad povinné školní docházky pro Vaše dítě (např. z důvodu mimořádných opatření v ČR). Pokud je dítě připraveno zahájit docházku do školy, nesmí se ten správný okamžik promeškat.  Pokud podá očekávaný počet rodičů žádost o přijetí, plánujeme otevřít dvě třídy. Děti se budou vzdělávat v méně početné třídě, což umožňuje pedagogům efektivně poskytovat individuální podporu dětem při vzdělávání i v mimořádných situacích.

Přejeme si, aby epidemiologická situace umožnila realizovat projekt MOSTY, prostřednictvím něhož se děti seznamují s prostředím základní školy ještě před zahájením povinné školní docházky.

Pedagogové základní školy