Drobečková navigace

Úvod > Základní škola > Aktuality ZŠ > 8.B – nejlepší výlet na světě :-)

8.B – nejlepší výlet na světě :-)



Už jste byli v Baldovci? Že ne?

Že je to tam senzační, může potvrdit naše parta 8.B! :-)

Od 5.-7. 6. jsme v Baldovci totiž relaxovali a řádili na školním výletě! Nádherná příroda, les, potok, jeskyně, zbořenina hradu, lesní bar a k tomu jako hodně ,velkej´ bonus luxusní ubytování, plná penze, bohatý program pro všechny věkové skupiny, atrakce, táborák s kytarou a restaurace v kempu.

Osmáci si užili jaksepatří, potřebovali jak sůl změnit parketu a vyrazit do zeleně se slabým wifi signálem. :-) Takové pročištění hlavy a restart před prověrkami nebyl k zahození.

Hned první den jsme se rozdělili do skupin, které soupeřily v mnoha disciplínách v „Pevnosti Baldyard“. Všichni museli vylézt na obří rozhlednu a uhádnout hádanku starého mnicha, luštili rébusy, hlavolamy, překonávali překážky, stříleli z luku, hráli Lidské kuželky.

Nechybělo ani zdolávání horolezeckých stěn, věže a Lanového centra. Neuvěřitelné výkony podali Katka a Michal! Jde vidět, že šplhat umí na výbornou. :-) Večer po opékání špekáčků a zpěvu ,prostonárodních´ písní pokračovala pařba na chatkách. Svými tanečními kreacemi nejvíce ,očaril´ náš nepostradatelný Maty Konšel. :-) 

Největší bojový zápal nastal pak při fotbalovém utkání s našimi kapitány Matym Černým a Michalem Rolným. Do hry se zapojila i paní asistentka. Bylo to super!

Na závěr jsme si zaskotačili na trampolínách, dali si výborný oběd a jeli domů autobusem. Solnou jeskyni, koupaliště a vířivku už jsme bohužel nestihli. Snad příště! :-)

Chtěli bychom moc poděkovat šéfovi zábavného centra v Baldovci, panu Ovečkovi, za VIP program a nadstandard, dále panu Rolnému za sponzoring a péči o naše Určičáky, díky i ostatním zaměstnancům Campingu Baldovec za skvělé nadšení a energii, která je už dnes hodně vzácná!

Stálo to fakt za to! :-)

                                                Za 8.B Lenka Literová

 

   +1.png   +2.png   +3.png

   +5.png   +7.png   +12.png